joi, 31 iulie 2008

Carmen Electra - lesbi story


The Sun a publicat un articol in care tragea concluzia ca vedeta din serialul Baywatch este lesbiana. Ziaristii au ajuns la aceasta concluzie mergand pe intrebarea: cum o femeie asa de celebra si frumoasa nu isi poate gasi un nou iubit? Carmen Electra, divortata de chitaristul Dave Navvaro, iese in club cu fetele, in fiecare noapte, lucru care i-a lipsit pe timpul casatoriei.
Intr-una din iesirile sale , Carmen a fost surprinsa in timp ce se saruta si se mangaia cu cantareata de muzica rock Joan Jett, in spatele scenei la un concert din Statele Unite. Joan, in varsta de 47 de ani, este cunoscuta la Hollywood ca lesbiana.
The Sun are informati ca Carmen si Joan au o relatie ce dureaza de aproximativ patru luni si in curand vor face o declaratie foarte clara ca sunt impreuna, intentionand sa apara impreuna la o petrecere de homosexuali, ce va avea loc in Palm Springs, California.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Asa ma pot supara ideile de genul asta. Doar fiindca o femeie nu-si gaseste 'barbat' nu inseamna ca e lezbi, si faptul ca saruta o alta femeie, din nou, nu o face mai gay.

Oamenii care definesc sexualitatea unei persoane dupa atata chestie mi se par pripiti si nedocumentati(ca sa nu zic idioti).

Nu zic ca e rau de-ar fi Carmen gay (ca asa macar imi da o sansa :P) dar povestile homosexuale de la hollywood de cele mai multe ori se folosesc pentru publicitate si de cele mai multe ori femeile isi "revin" si-si dau seama ca le plac de fapt barbatii (vezi comportamentul lui Anne Heche)