joi, 16 aprilie 2009

Carte - Gandurile unei lesbiene


Zilele acestea a apărut o noua carte adresată în mod deosebit comunitătii LGBT. Cartea se intitulează "Gandurile unei lesbiene" - autor fiind Alexandra Toader, si este publicată de Editura Lumen, Iasi 2009.

"Această carte o dedic în mod special comunitătii LGBT; tuturor minoritătilor ce se pot regăsi printre rândurile mele, dar si oamenilor decisi să spună stop îndoctrinării si inegalitătii de drepturi... Pe această cale tin să multumesc acelora care au reusit să-si facă un Comming Out, renuntând la a se mai ascunde în spatele unei identităti false" spune autoarea.
"Cartea vine ca o replică pentru toţi cei care ne acuză si ne hulesc. Deci celor care suferă de ură acută si homofobie, nu le recomand să deschidă aceasca Cutie a Pandorei, deoarece nu arăt niciun pic de tolerantă pentru cei care ne condamnă pe nedrept. Este timpul să se pună capăt oricărei duspute absurde. În acest ghid de cunoastere tratez subiecte ca:minoritatea sexuală, Gay Fest, viata cotidiană, discriminarea, îndoctrinarea, Biserica, Dumnezeu" continua aceasta.
Cartea poate fi comandata direct la editura Lumen dar si achizitionata din librariile din: Bucuresti, Brasov, Cluj, Craiova, Constanta, Iasi si Sibiu.

Niciun comentariu: