miercuri, 13 mai 2009

Weekend-ul acesta ne vedem cu totii in Purple

anda_adam.jpgEste sigur! ANDA ADAM va concerta LIVE vineri special pentru comunitatea gay in Purple Club din Bucuresti in cadrul petrecerii BRING PURPLE BACK organizata de o serie de site-uri si bloguri gay precum si simpatizanti Purple care au initiat o campanie de presiune asupra conducerii Purple ca acest club sa functioneze in continuare.


"Avem nevoie de acest club! Vrem sa ne dezvoltam ca si comunitate si oferta de distractie sa fie diversificata. Este nevoie de Purple!" spun organizatorii, care va invita si pe voi la distractie si lobby vineri de la ora 23.00. Intrarea 10 RON



Tot in aceeasi locatie, sambata, DELIA va fi cea care va anima atmosfera si va concerta LIVE. Intrarea tot 10 RON. La ambele evenimente va mixa DJ Benny



Delia.jpgAcest blog face parte din grupul de organizatori implicati si care sustin aceasta campanie. Ne-am implicat pentru ca nu suntem de acord sub nicio forma cu concurenta neloiala pe care unii stiu sa o practice in acest moment in Bucuresti si cu campaniile de dezinformare duse intentionat.



Totodata militam pentru o dezvoltare a ofertei de petrecere a timpului liber si a emanciparii miscarii gay in Romania. Daca vrei ca acest club sa existe in continuare vino cu noi in acest weekend sa le demonstram ca avem nevoie de Purple. In lumea asta plina de mancatorie, fa tu un lucru pozitiv.



Anunta-ti prietenii! In acest weekend ne intalnim cu totii in Purple Club!



Info si rezervari: 0771693565



Si pentru cine nu stie sau fusese prost informat: de la inaugurare si pana acum s-au schimbat foarte multe! Sunet, lumini, instalatie de aerisire, preturi la bautura (au scazut mult) iar aspectul este unul de club occidental. Pentru ca meriti calitate!


Niciun comentariu: